La pluja provoca algunes incidències en el seu pas per Sant Cugat

La tempesta ha afectat instal·lacions com el gimnàs de La Floresta, la ZEM Jaume Tubau i el pav 2 de la Rambla del Celler


Temes relacionats

Ensurt per l'incendi en un quadre elèctric a Sant Cugat durant l'episodi de pluja ( 5/des/19)


  • Comparteix:

La pluja torna a causar incidències a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

La pluja torna a causar incidències a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

La intensa pluja caiguda a Sant Cugat durant aquest dimecres ha provocat diferents incidències, sobretot a instal·lacions esportives municipals. La forta tempesta ha inundat la pista del gimnàs de l'escola La Floresta i ha obligat a suspendre els entrenaments previstos per dimecres a la tarda. Al pav 2 de la ZEM de la Rambla del Celler han tornat les goteres i s'han produït inundacions a la infermeria i al despatx de la Jaume Tubau. També s'han produït acumulacions d'aigua al passeig del Nard i a les rotondes de Mas Gener, així com un incendi en un quadre elèctric al carrer de Joan XXIII.

Quant a mobilitat, la pluja ha produït retencions a l'AP7 entre Santa Perpètua de Mogoda i Sant Cugat, en els dos sentits de la marxa.

Desplegament municipal
L'Ajuntament ha desplegat 10 equips específics per netejar 240 embornals i per resoldre incidències. En particular, els tècnics han identificat punts conflictius al centre, Mira-sol, Sol i Aire, les Planes i la Floresta. Les plaça del Doctor Galtés i de la Sembra i els carrer de Sant Juli i de Manel Farrés són altres punts on l'acumulació d'aigua ha requerit una actuació.

Des del consistori es dona la situació controlada, però sense perdre de vista l'evolució de l'episodi de pluja i vent. En tot cas, l'Ajuntament posa en valor la feina feta aquest dimecres al matí de manera preventiva, amb una recollida de 24 tones de fulles per evitar embussaments.

Recomanacions
En cas d'aiguat, Protecció Civil recomana a la ciutadania prendre mesures preventives com revisar les taulades, tenir localitzats els interruptors i tenir els telèfons mòbils carregats. Fora de casa, cal buscar un refugi si la pluja és molt intensa.

En cas de conduir, cal extremar les precaucions. Allunyar-se de les rieres, no travessar bassals i sortir del cotxe en cas que aquest comenci a flotar són algunes de les recomanacions bàsiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.