Una xerrada amb veterinaris inicia el programa municipal de tinença responsable d'animals


  • Comparteix:

L'objectiu de l'àrea de Medi Ambient és que el programa tingui continuïtat

L'objectiu de l'àrea de Medi Ambient és que el programa tingui continuïtat

Una xerrada sobre el comportament dels gossos, dirigida als veterinaris de la ciutat, ha donat el tret de sortida al programa municipal de sensibilització sobre la tinença responsable d'animals de companyia. L'Àrea de Medi Ambient i la Fundació Affinity, responsables d'aquesta iniciativa, volen que el programa tingui continuïtat en el futur, amb la vista posada en la nova llei de protecció dels animals, que entrarà en vigor el 2007.

L'especialista en Etologia Animal de la UAB, Jaume Fatjó, ha pronunciat una xerrada a la Casa de Cultura adreçada als veterinaris del municipi. L'activitat s'emmarca dins les activitats del programa 'Educació i sensibilització de gossos' que ha posat en marxa l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament en col·laboració amb la Fundació Affinity.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha valorat molt positivament la resposta dels veterinaris de Sant Cugat, i ha anunciat la continuïtat del programa.

Eduard Pomar

Els veterinaris han valorat molt bé aquesta iniciativa, perquè no és habitual que les administracions donin aquestes conferències. Però no volem que es quedi només en una xerrada.


Després de l'èxit d'aquesta primera conferència, des de l'Àrea de Medi Ambient asseguren que el programa tindrà continuïtat en els propers mesos, amb noves conferències i altres activitats que encara estan per definir, i que implicaran també a l'Àrea d'Acció Cívica del consistori.

D'altra banda, Pomar ha explicat que encara no hi ha data per la reunió amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Rubí, que ha de servir per estudiar la possibilitat de construir conjuntament un refugi d'animals abandonats. Recordem que la nova normativa, que entrarà en vigor el 2007, prohibirà el sacrifici dels animals abandonats a la via pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.