Comença una campanya de sensibilització sobre la necessitat de respectar les places de minusvàlids


  • Comparteix:

Les persones amb mobilitat reduïda tindran uns fulletonsper deixar-los en els vehicles que trobin aparcats a les seves places

Les persones amb mobilitat reduïda tindran uns fulletonsper deixar-los en els vehicles que trobin aparcats a les seves places

Sensibilitzar la població sobre la necessitat de no aparcar els vehicles a les places reservades per a persones amb mobilitat reduïda és el principal objectiu de la nova campanya que han engegat la regidoria de Sanitat i Serveis Socials i la Taula de Persones amb Discapacitat. Sota el lema 'Jo, on aparco?, es lliuraran als usuaris d'aquestes places uns fulletons informatius perquè els deixin en aquells vehicles que trobi mal estacionats en aquests espais.

Conductes com deixar el cotxe aparcat '5 minuts' en una plaça reservada per a minusvàlids, o estacionar un cotxe a tocar d'un altre que estigui aparcat en una d'aquestes places reservades pot suposar, en molts casos, un problema per a les persones amb mobilitat reduïda. Així ho ha explicat l'actriu santcugatenca i membre de la Taula de Persones amb Discapacitat, Glòria Rognoni, que ha remarcat la importància de sensibilitzar la població sobre aquest tema.

Glòria Rognoni

La gent està acostumada a que veu aquest lloc buit i el deixa un moment, i quan arribes tu, és un problema. La gent no se'n fa càrrec i per això crec que és molt important que la gent es consciencii


Amb aquesta finalitat, l'Ajuntament i la Taula de Persones amb Discapacitat han engegat una nova campanya, sota el lema 'I jo, on aparco?'. En aquesta ocasió, la iniciativa consistirà en distribuir fulletons informatius a aquells veïns de la nostra ciutat que tenen sol·licitada la targeta d'aparcament reservat de forma permanent, perquè els deixin en aquells vehicles que trobin mal estacionats en les seves places. Escoltem el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Utilitzar aquesta plaça no és un caprici, és una necessitat. El que farem serà repartir fulletons entre la gent que disposa d'aquestes places perquè quan la seva plaça estigui ocupada la deixin al cotxe.


De moment, els fulletons es distribuiran entre les 62 persones que tenen sol·licitada la targeta d'aparcament reservat de forma permanent, tot i que les persones que disposin d'aquesta targeta de forma temporal també ho poden sol·licitar.

A banda, des de l'Ajuntament també estan estudiant si hi ha prou places reservades per a minusvàlids i si la seva ubicació és la més correcta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.