Jaume Angerri, nou president d'Òmnium Cultural Sant Cugat

La d'Angerri, que pren el relleu a Lluís Bonet, ha estat l'única candidatura


  • Comparteix:

Jaume Angerri ha pres possessió aquest divendres / Foto: Òmnium

Jaume Angerri ha pres possessió aquest divendres / Foto: Òmnium

Relleu al capdavant de la delegació local d'Òmnium Cultural. Jaume Angerri és el nou president de l'entitat i pren el relleu a Lluís Bonet, que va assumir el càrrec fa quatre anys. La d'Angerri ha estat l'única candidatura presentada i es marca l'objectiu de fer realitat els objectius de l'entitat: defensar la llengua i la cultura catalanes, treballar per a la cohesió social i contribuir en la construcció de la Catalunya independent.

La de Sant Cugat és una de les delegacions, juntament amb la d'Osona, amb un nivell de penetració més alt a la ciutadania, amb 3.800 socis. Malgrat que no descarta seguir creixent, Angerri subratlla la importància que els socis de l'entitat s'hi comprometin per assolir les fites de l'entitat.

L'assemblea on Angerri ha estat elegit ha tingut la presència del vicepresident primer d'Òmnium, Marcel Mauri. En declaracions a Cugat Mèdia, ha posat en valor 'la força de la societat civil' per defensar els drets i les llibertats.

Completen la nova junta Manel Garriga (vicepresident), Jordi Farrús (secretari), Frederic Brasó (tresorer) i Jordi Bolòs, Kima Miret i Eulàlia Carrasco (vocals).


Jaume Angerri

Volem que aquella persona que s'afegeixi com a soci ajudi en l'àmbit de la llengua, cultura, cohesió i país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.