Un Envelat renovat i ampliat inaugura el Nadal més familiar a Sant Cugat

Des d'aquest dilluns i fins al 4 de gener la plaça de l'U d'Octubre centralitzarà les activitats familiars i juvenils


  • Comparteix:

Tret de sortida a l'Envelat de Nadal, situat enguany a la plaça de l'U d'Octubre, i que vol donar resposta a la programació nadalenca més familiar i juvenil. Fins al 4 de gener els més petits podran gaudir de jocs, tallers, teatre i música durant tot el dia en un espai on, a més, s'hi faran activitats per a joves a les nits.

Unes rates gegants han envaït el centre de la ciutat i han emprenyat i entretingut a parts iguals els santcugatencs, que les han seguit fins a la plaça del Coll, passant abans per l'Envelat.

Quatre rates gegants acompanyades d'un flautista han portat els santcugatencs fins a l'Envelat / Foto: Cugat Mèdia
Quatre rates gegants acompanyades d'un flautista han portat els santcugatencs fins a l'Envelat / Foto: Cugat Mèdia
La intenció de l'Ajuntament, de fet, és aprofitar el moviment comercial i obrir les activitats a tot el barri del Monestir, tal com ha explicat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona. Madrona, a més, ha destacat que, a banda de les propostes familiars, enguany porten una oferta cultural per als joves perquè puguin gaudir d'un 'oci de qualitat' al centre de la ciutat.

Xocolata calenta, 'food truck', jocs i instal·lacions per a nens i nenes de totes les edats que s'estenen per tota la plaça i pel carrer de la Creu. L'Envelat, amb cinc espais diferents i una quarantena de propostes, es convertirà un any més i fins al 4 de gener en un dels epicentres de les festes nadalenques a Sant Cugat.




Esther Madrona

La gran novetat d'aquest any de la qual n'estem molt orgullosos és el canvi d'ubicació, aquí a la plaça de l'U d'Octubre, per fer que el moviment de ciutadans entre la zona comercial i cultural sigui molt més senzill. A més, aquest any l'Envelat creix cap al barri del Monestir.

Infants envelat

Gaudir de les activitats de l'Envelat, pintar-me la cara i agafar una mica de xocolata. / De moment el que més m'ha agradat és la xocolata i ara aniré a veure uns tallers molt divertits. / M'agraden els jocs de taula i la xocolata. / Està molt bé, perquè és un lloc on podem jugar i ara hi ha menys perill perquè no hi ha cotxes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.