Detenen un veí de Sant Cugat acusat de robatori amb força en dos establiments de Manresa

La Policia Local de Manresa ha detingut dos joves, veïns de Manresa i Sant Cugat, i un d'ells duia un ganivet de grans dimensions


  • Comparteix:

La detenció ha tingut lloc a la carretera de Vic, de Manresa / Foto: Google Maps

La detenció ha tingut lloc a la carretera de Vic, de Manresa / Foto: Google Maps

La Policia Local de Manresa ha detingut dos joves, de 18 i 16 anys veïns de Manresa i Sant Cugat, acusats d'un delicte de robatori amb força en dos establiments de la capital del Bages, un d'ells en grau de temptativa. Segons un comunicat de la policia, els fets van passar la matinada de diumenge, quan una persona va informar que havia vist dos joves que estaven intentant obrir portes de diversos establiments de la carretera de Vic. Minuts més tard, va saltar una alarma al carrer Guimerà i un veí va veure dos joves corrent en direcció la carretera de Vic. Una mica més tard, una patrulla va detectar un establiment de la via amb la persiana mig pujada i amb els dos joves dins. Els nois van sortir corrents, però els agents, amb l'ajuda d'altres patrulles, els van poder enxampar. Un dels nois portava a sobre dos rellotges de procedència encara per determinar i un ganivet de grans dimensions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.