Últims dies per col·laborar en la campanya solidària 'Un nen, una joguina'

La campanya reparteix regals perquè tots els infants gaudeixen del dia de Reis


  • Comparteix:

La campanya està a punt d'acabar / Foto: Grup de Joves de la Parròquia

La campanya està a punt d'acabar / Foto: Grup de Joves de la Parròquia

S'acaba el termini per ajudar en la recollida de regals de la campanya 'Un nen, una joguina' que organitzen el Grup de Joves de la Parròquia i Càritas Sant Cugat. Aquells que vulguin col·laborar encara poden fer-ho fins aquest dijous 2 de gener portant joguines, sempre noves, als locals parroquials o bé als comerços col·laboradors. La campanya ajuda a infants de la ciutat a què puguin gaudir del dia de Reis.

La campanya accepta qualsevol regal infantil sempre que sigui nou. Amb tot, des de l'organització proposen algunes idees concretes de joguines i regals que els nens i nenes han posat a les seves cartes per a Ses Majestats. Clara Cardoner, membre del Grup de Joves de la Parròquia, ha explicat a Cugat Mèdia que les joguines que falten són sobretot figures de Lego, de Playmòbil, plastilina, nines, cuinetes i llibres per a nens entre 10 i 12 anys i entre 0 i 2.

Què es pot regalar?
- Legos, playmòbils, plastilina, nines i cuinetes
- pilotes de bàsquet i futbol i pilotes per als infants més petits
- joguines de la Peppa Pig, Frozen, Star Wars, Ladybug o de Doraemon
- patinets, bicicletes, ukulele i guitarra
- llibres per a nens de zero a cinc anys i per a infants de 10 a 12; còmics, manga o llibres més específics com el número tres de Percy Jackson, el número tres de Harry Potter, el d'Star Wars/Los vengadores

Aquestes són només algunes propostes, els participants també poden preguntar als comerços que participen amb la campanya, ja que disposen de les llistes de regals que es necessiten

El Grup de Joves de la Parròquia també anima la gent a ajudar preparant els lots de regals, una feina a la qual de moment s'hi ha sumat una cinquantena de persones. Tots aquells interessats en col·laborar es poden inscriure a través d'aquest formulari.

La campanya 'Un nen, una joguina' fa 41 anys que està en marxa a la ciutat. Els punts de recollida són la Casa Abacial de deu del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre, i les botigues col·laboradores són papereria Planas, La Festa, Celler de Llibres, Els Tres Reis, Arpali, EurekaKids, Juguettos, Pati de Llibres, Llibreria Alexandria i Llibreria Paideia.


Clara Cardoner

Hi ha algunes joguines molt demanades i que encara ens falten per completar els lots de Nadal. Figures de Lego, Playmòbil, plastilina, nines i llibres per nens de 10 a 12 anys i de 0 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.