El 2n premi de la Grossa de Cap d'Any cau a Sant Cugat

El bar La Musclera ha venut 15 números del 22.418


  • Comparteix:

El 2n premi de la Grossa de Cap d'Any, el número 22.418, ha caigut a Sant Cugat. El bar La Musclera, situat al carrer de Sant Bonaventura, ha venut 15 números d'aquesta sèrie premiada amb 65.000 euros per bitllet. Els responsables de l'establiment han explicat a Cugat Mèdia que, fins i tot, han venut alguns números aquest mateix dimarts al matí. Sobretot, s'ha venut entre gent del barri i del centre de Sant Cugat en un número diferent del que habitualment juga l'establiment, acabat en 17.

Afortunats i curiosos s'han acostat a l'establiment després de saber-se el resultat del sorteig i els propietaris de l'establiment han celebrat el primer número premiat de la història de l'establiment, un clàssic del carrer de Sant Bonaventura. Fins ara, només havien repartit algun premi de consolació i aquest segon de la Grossa ha donat una alegria molt ben rebuda per acabar l'any.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.