Afectacions al trànsit per la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient

La normalitat arribarà a les vies afectades a mesura que passin les cavalcades


  • Comparteix:

El Rei Baltasar / Foto: Localpres

El Rei Baltasar / Foto: Localpres

L'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes suposarà afectacions al trànsit. Més enllà de les restriccions al pas de vehicles pels carrers per on passin les cavalcades, al centre també quedarà prohibit aparcar en aquestes vies entre les vuit del matí i les nou de la nit.

CONSULTA AQUÍ EL RECORREGUT DE TOTES LES CAVALCADES

Centre de Sant Cugat
La primera via on es prohibirà el pas de vehicles serà l'avinguda del Pla del Vinyet, a partir de les tres de la tarda. Es tracta de l'espai on estaran estacionades totes les carrosses abans de partir. A partir de les cinc de la tarda, quan Ses Majestats aterrin al parc de l'Arborètum, tots els carrers per on passa la cavalcada estaran tallats, però a mesura que passi la rua s'aniran reobrint en la mesura del possible.

Recorregut : Parc de l'Arborètum, avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d'Octavià, plaça de l'Om, plaça d'Octavià, carrer de la Plana de l'Hospital, carrer de l'Abat Armengol, carrer Camí Vell de Sant Cugat, passeig de Francesc Macià, carrer d'Orient, plaça d'en Coll, avinguda de Torre Blanca, Rambla del Celler, carrer de Francesc Moragas, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.



CONSULTA AQUÍ EL RECORREGUT DE TOTES LES CAVALCADES

Mira-sol, la Floresta, les Planes i Valldoreix
Als districtes i a Valldoreix es tallarà el trànsit i es reobrirà a mesura que passin les cavalcades. Excepte a les Planes, quedarà prohibit aparcar als carrers per on passin les rues des de les tres de la tarda fins que acabin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.