L'Erik, el juvenil desplomat al pavelló de Can Llobet, ja és a casa

El jugador del Grups Arrahona ha estat ingressat a l'hospital durant dues setmanes en estat greu però estable


  • Comparteix:

El jugador juvenil, que ja està a casa, va ser evacuat en helicòpter del pavelló de Can Llobet / Font: Lidia Llamas

El jugador juvenil, que ja està a casa, va ser evacuat en helicòpter del pavelló de Can Llobet / Font: Lidia Llamas

L'Erik, el jugador del juvenil del Grups Arrahona que el passat 21 de desembre va caure desplomat a la pista de Can Llobet de la Floresta ja està a casa, segons ha avançat Ràdio Sabadell. Després de patir una aturada cardiorespiratòria en ple partit contra l'Olimpyc la Floresta, el jove havia estat ingressat durant dues setmanes en estat greu però estable a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues del Llobregat. Aquest divendres, l'Erik ha rebut l'alta mèdica.

El mitjà sabadellenc explica que li han col·locat un marcapassos al noi i que els metges li han donat l'alta després de superar una prova d'esforç aquest dijous. Segons explicava ell mateix a Ràdio Sabadell, l'Erik es troba animat i amb ganes de fer vida normal, tot i que encara no se sap si podrà tornar a jugar a futbol sala.

Quan l'incident va tenir lloc, el jugador disputava el partit entre el juvenil B de l'Olimpyc Floresta i el conjunt sabadellenc. En el minut 10 es va desplomar. Al moment, va ser atès per tècnics i públic, que van realitzar el massatge cardíac al jugador juntament amb l'ús del desfibril·lador. El jove va ser evacuat en helicòpter de l'equipament florestà fins al centre hospitalari on ha estat ingressat fins aquest divendres. Fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar dues ambulàncies i una dotació de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.