La màgia dels Reis Mags també arriba a Valldoreix, Mira-sol, les Planes i la Floresta

Valldoreix i els districtes han rebut Ses Majestats amb tots els honors


  • Comparteix:

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han visitat tots els santcugatencs. Així, Valldoreix i els districtes (Mira-sol, la Floresta i les Planes) han tingut la seva pròpia cavalcada, a banda de la del centre. Milers de persones han donat la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar en una jornada on els nervis i l'emoció han estat a flor de pell.

Valldoreix
Valldoreix ha vist com la Cavalcada de Reis ha omplert els carrers principals del territori des de l'avinguda de Bilbao, davant del CAP, i acabant el recorregut al Passeig del Nard. Ses Majestats s'han aturat a l'Església de l'Assumpció, on ha tingut lloc l'adoració al Nen Jesús. Allà, els infants valldoreixencs i els representants de l'EMD han rebut Ses Majestats. Una desena de carrosses de les entitats del territori han desfilat amb els Reis Mags.

Mira-sol
El camp municipal de futbol de Mira-sol ha estat l'escenari de l'arribada de Ses Majestats al barri, que un any més han aterrat amb el seu helicòpter a la gespa de l'equipament. Centenars d'infants han donat la benvinguda a Mira-sol als Reis Mags d'Orient, que han donat una volta al camp per saludar a tots els assistents i recollir les cartes d'última hora. La rua ha fet una parada a l'església de Sant Joan Baptista per a l'adoració al Nen Jesús i, per posar el punt final, s'ha celebrat una xocolatada per a tothom al Casal.

La Floresta
A la Floresta Ses Majestats han estat fidels a la tradició d'arribar en un mitjà de transport sostenible: en ferrocarril. Així, Melcior, Gaspar i Baltasar han baixat del tren a l'estació per portar la seva màgia al districte. A la plaça de Miquel Ros els Reis Mags han pronunciat els parlaments i des d'allà han iniciat la rua, que ha recorregut els carrers fins a arribar al Casino, on han recollit les cartes d'última hora.

Les Planes
Els Reis Mags han il·luminat les Planes amb una rua que ha garantit que tothom pogués gaudir de la màgia. La cavalcada ha arrencat a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i ha recorregut carrers i carrerons fins a arribar a Ca l'Avi, on Mossèn David ha rebut Ses Majestat i els ha ofert un sopar. Un àpat ben necessari per prendre forces per una nit en què els espera una bona feinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.