Els millors experts en pneumologia del país es reuniran a l'abril a Sant Cugat


  • Comparteix:

La jornada tindrà lloc el 8 i 9 d'abril a la nostra ciutat

La jornada tindrà lloc el 8 i 9 d'abril a la nostra ciutat

Sant Cugat acollirà els propers 8 i 9 d'abril la 23ena Diada Pneumològica, que aplegarà els principals experts del país en aquesta branca sanitària. Pels organitzadors, aquesta jornada permetrà analitzar els tractaments mèdics de patologies pneumològiques i promoure el desenvolupament de la pneumologia.

L'esdeveniment sanitari, que està previst pels dies 8 i 9 d'abril, estarà presidit per el President de la Generalitat, Pascual Maragall, per la consellera de Sanitat, Marina Geli i per l'alcalde. Durant aquests dies es tractaren els principals temes sobre pneumologia a partir de diferents conferències i taules rodones.

El director de la diada, el doctor Carles Agustí ha explicat,en declaracions al magazine 'Barra Lliure' l'objectiu d'aquesta diada que representa el principal aplec d'experts en aquest àmbit.

Carles Agustí

Es pretén abarcar els diferents camps de la pneumologia. Específicament tractarem el tema del càncer de pulmó, que val la pena treballar-ho molt.


Un dels temes importants de la jornada és el càncer de pulmó. Per tractar aquesta patologia l'organització ha convidat a l'expert francès Charles Hugo Marquette, coincidint amb la celebració de l'any del Càncer de Pulmó al 2005.

El director de la diada, Carles Agustí, ha destacat la importància de tractar amb experts aquesta patologia que cada vegada és més freqüent.

Enric Tomàs

Posen en solfa temes que ens preocupen a tots, i a més, una Fundació instal·larà una carpa on es podran veure de forma didàctica els efectes del tabaquisme sobre les persones.


A més, els organitzadors han volgut remarcar la importància de la lluita contra el tabaquisme, principal causa de les malalties pneumològiques. Lluitar contra el tabac és lluitar contra totes aquestes patologies.
La 23ena Diada pneumològica tindrà lloc al Teatre Auditori i s'espera la participació de prop de 400 experts i convidats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.