L'Envelat de Nadal s'inaugura aquesta tarda amb l'objectiu d'assolir els 30.000 visitants


  • Comparteix:

L'espai del Parc Ramon Barnils estarà obert fins el 4 de gener

L'espai del Parc Ramon Barnils estarà obert fins el 4 de gener

Aquesta tarda s'inaugura la quinzena edició de l'Envelat de Nadal, que s'ubicarà al Parc de Ramon Barnils. Fins el proper dia 4 de gener, aquest espai acollirà activitats diverses que van des d'una ludoteca fins als inflables, espectacles per a totes les edats i les propostes esportives com a principal novetat.

L'Ajuntament espera aplegar enguany prop de 30.000 persones en aquest espai ja plenament consolidat de l'Envelat de Nadal.

Com ja és habitual, s'ha previst una oferta d'activitats lúdiques per a totes les edats, amb especial atenció al públic infantil, que podrà gaudir de tallers, una ludoteca, atraccions inflables, circ i diversos espectacles per a totes les edats. Aquest any però, la principal novetat són les activitats del Festaesport, que en anys anteriors es realitzaven al pavelló municipal. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La principal novetat és que incorporem la col·laboració de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, que afegeix les activitats esportives que abans es feien al pavelló al programa de l'Envelat.


L'alcalde ha afegit que la voluntat és convertir aquesta edició de l'Envelat en la més participativa dels seus 15 anys d'història. Lluís Recoder, espera que enguany passin per aquest espai unes 30.000 persones, 5.000 més que l'any passat.

Lluís Recoder

L'any passat, van passar-hi més de 25.000 persones. Aquest any esperem unes 30.000, és una xifra molt important, que esperem assolir si el temps ens acompanya.


El tret de sortida a l'edició d'enguany de l'Envelat el donarà el Mag Lari, que presentarà el seu espectacle 'Magiacadabra'.

Recordem que l'entrada al parc infantil i als tallers de matí serà gratuïta, mentre que els espectacles tindran preus simbòlics, que aniran des dels 2 euros en el cas dels espectacles de tarda fins els 5 euros de les activitats de nit.

El pressupost total del Nadal a l'Envelat ascendeix a 167.000 euros, un 10% del qual es financia mitjançant el patrocini. En l'edició d'enguany s'ha incorporat un patrocinador nou, Cano Catalunya, concessionari de BMW-Mini que s'instal·larà el mes de març a la nostra ciutat, que aporta 15.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.