Sis activitats que no et pots perdre aquest cap de setmana a Sant Cugat

Música, teatre i mercats omplen l'agenda d'aquest dissabte i diumenge


  • Comparteix:

Un espectacle infantil d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Un espectacle infantil d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El cap de setmana arriba a Sant Cugat carregat de propostes culturals. Música, teatre i mercats omplen l'agenda d'aquest dissabte i diumenge per als santcugatencs decideixin gaudir de la ciutat.

Dissabte
TALLER INFANTIL

Taller infantil: 'El magnetisme, una força quasi màgica' | 11 i 12.30 - Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori (c. de Pau Muñoz i Castanyer, 3-5)

Una activitat a càrrec de Lab Club adreçada a infants d'entre 3 i 6 anys. Hi ha places limitades i cal incripció prèvia trucant al 93.565.70.77



LITERATURA INFANTIL

Hora del conte en anglès: 'Around the World' | 12 - Biblioteca Central Gabriel Ferrater (Avinguda del Pla del Vinyet, 40)

És una activitat gratuïtat adreçada a criatures a partir de 3 anys que va a càrrec de Kids&US. Un cop començada l'activitat no es podrà accedir a l'espai.



TITELLES

Titelles: 'Pinotxo' | 18 - Can Ninot (carrer de Sallés, 10)

És una proposta de titelles de drap a càrrec de la Cia. Tian Cusidó adreçada a un públic familiar. Preu 7,5 euros. Més informació a info@canninot.cat i 626 59 89 21.
Venda d'entrades 1 h abans de la funció. Reserves a: Can Ninot.



Diumenge
MERCATS

Mercat del Disseny | 10 - Mercantic (Av. Rius i Taulet, 120)

De 10 a 15 h. Botigues fins a les 16 h. Entrada al recinte diumenges: 2 euros d'11 a 14 h. Gratuït per nens menors de 12 anys i persones amb diversitat funcional més acompanyant.



TITELLES

Titelles: 'Pinotxo' | 12 - Can Ninot (carrer de Sallés, 10)

És una proposta de titelles de drap a càrrec de la Cia. Tian Cusidó adreçada a un públic familiar. Preu 7,5 euros. Més informació a info@canninot.cat i 626 59 89 21. Venda d'entrades 1 h abans de la funció. Reserves a: Can Ninot.



MÚSICA

Concert: 'El vihuelista errante' | 19 - Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels (Plaça de Victòria dels Àngels, 2)

Amb Jordi Brau, recitatiu i poesia; Thor Jorgen, viola d'arc; i Alejandro Parino, viola de mà. Un viatge musical i imaginari al Renaixement. La viola, tant de mà com d'arc, és un instrument de fonamental importància per entendre el panorama musical del segle XVI i la polifonia. Poesia de Francisco de Quevedo, Petrarca, Louise Labé i William Shakespeare. Música de Luys Milan, Alonso Mudarra, Vicenzo Galilei, Bartolomeo Tramboncino, Francesco Da Milano, Marco Cara, Diego Ortiz, Josquin Des Pres, Pierre Attaingnan, C. Sermisy, M. Fuenllana, P. Sandrin i John Dowland. A l'Aula Magna. Del cicle 'Regala't un concert'. Entrada: 8 euros. Socis de l'Ateneu: 5 euros. Socis de Joventuts Musicals: 2 euros. Nens: 3 euros. Reserves a l'apartat 'Contactar' del web de Joventuts Musicals / 626 405 685 (WhatsApp)..




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.