Problemes de goteres a l'Escola Bressol de Valldoreix

L'EMD assegura que no en tenia constància i ja ha engegat el procediment per arranjar el degoteig


  • Comparteix:

Goteres a l'Escola Bressol de Valldoreix / Foto: Cedida

Goteres a l'Escola Bressol de Valldoreix / Foto: Cedida

L'Escola Bressol de Valldoreix pateix problemes de goteres 'cada vegada que plou'. Així ho ha explicat Javier Suárez, pare del centre, que també assegura que és un problema que obliga a 'tancar zones d'ús' dels infants. En declaracions a Cugat Mèdia, Suárez ha remarcat que, fa un any, l'EMD de Valldoreix s'havia compromès a 'solucionar immediatament' les goteres a l'escola bressol i 'no es va fer'.

La vocal d'Educació de l'administració descentralitzada, Elena Degollada, afirma que l'EMD 'no té constància' que hi hagi hagut més incidències a banda d'un episodi de degoteig el 15 de novembre del 2018 i un problema d'humitats el 22 d'octubre de l'any passat. L'EMD entén que 'és una cosa que només passa quan hi ha molta quantitat i molta acumulació d'aigua', explica Degollada. En els dos casos, els serveis tècnics de l'EMD va actuar per solucionar l'incidència.

Després d'haver rebut la queixa aquesta setmana que, amb el pas del temporal Gloria per Sant Cugat, havien tornat a aparèixer les goteres, Degollada afirma que l'arquitecte tècnic i una brigada ja han realitzat la inspecció al centre i, creuen, que ja 'han detectat on està la zona malmesa'. El proper pas, detalla la vocal, serà intentar 'arranjar l'anomalia'.




Javier Suárez

Cada vegada que plou hi ha goteres i han de tancar zones del passadís i zones que utilitzen els nens. Hem avisat moltes vegades.

Elena Degollada

Nosaltres, constància que hi hagi hagut més episodis que el del 15 de novembre i el 22 d'octubre no n'hem tingut. Entenem que és una cosa que només passa quan hi ha molta quantitat i molta acumulació d'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.