Prop de 300 santcugatencs demanen informació sobre l'ajut a lloguer jove del govern espanyol


Temes relacionats

L'Oficina Local d'Habitatge tramita els ajuts del govern espanyol per al lloguer jove ( 3/gen/08)


  • Comparteix:

L'Oficina Local d'Habitatge està ubicada a l'Avinguda Torre Blanca

L'Oficina Local d'Habitatge està ubicada a l'Avinguda Torre Blanca

Un total de 290 santcugatencs han demanat a l'Oficina Local d'Habitatge informació sobre els ajuts del govern espanyol per al lloguer jove. Les peticions per rebre les subvencions es començaran a tramitar des de l'organisme municipal la setmana vinent.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que l'Ajuntament s'encarrega de tramitar les sol·licituds dels ciutadans i ajudar els joves a obtenir les ajudes que ofereix l'Estat espanyol.

Mercè Conesa

El que fem nosaltres és tramitar la sol·licitud i ajudar els joves a obtenir aquesta subvenció.


El personal de l'Oficina Local d'Habitatge ha rebut un curs de formació per tramitar les sol·licituds dels joves. Per rebre l'assessorament de l'espai municipal, caldrà concertar una cita prèvia per confirmar que l'expedient conté tota la informació necessària per demanar la subvenció.

Conesa, que valora positivament la xifra de prop de 300 joves interessats en aquestes ajudes, ha assegurat que fins a finals de mes s'esperen moltes més sol·licituds.

Mecè Conesa

Pensem que encara hi haurà un increment de sol·licituds fins a finals de mes.


Aquesta ajuda està dirigida específicament als joves d'entre 22 i 30 anys que tinguin uns ingressos regulars que no superin els 22.000 euros bruts anuals i que siguin titulars del contracte de lloguer. L'ajuda inclou un pagament màxim de 240 euros mensuals durant quatre anys, un préstec de 600 euros per a la fiança i 120 euros més per pagar un aval.

Els santcugatencs que siguin titulars d'un lloguer jove de Promusa també es poden acollir a aquesta ajuda que ofereix l'Estat espanyol.

D'altra banda, l'Ajuntament lliurarà, a finals d'aquest mes, 54 pisos de lloguer per a joves de la promoció de l'avinguda de la Clota, a Vulpalleres. L'àrea de Territori ha destacat també que continuen amb normalitat els treballs de construcció de 35 vivendes per a joves a Can Trabal i 60 més a la carretera de Vallvidrera. El consistori té previst començar en un futur la construcció de 209 habitatges públics per a joves a la zona de l'Hospital General de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.