Consulta els nous horaris de l'Oficina Municipal d'Escolarització

L'OME es troba a l'ajuntament, a la plaça de la Vila, 1


  • Comparteix:

Espai d'Atenció Ciutadana al consistori de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Espai d'Atenció Ciutadana al consistori de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) oferirà entre el 26 de febrer i el 18 de juny atenció amb cita prèvia per informar i assessorar sobre la preinscripció per al curs 2020-2021. Per demanar cita prèvia cal trucar al 010 (telèfon fix) o al 900.104.941 (des de mòbil o fora del municipi). Per internet, a Santcugat.cat/citaprevia. També es poden fer consultes telefònicament al Servei d'Educació: 93 565 70 00.

Horari de l'OME entre el 26 de febrer al 18 de juny

Dimecres: de 9 a 14 h
Dijous: de 9 a 14 h i de 16 a 18.30 h

Durant el període de presentació de sol·licituds des de P3 fins a 4t d'ESO, del 23 de març a l'1 d'abril de 2020, l'OME estarà oberta tots els dies, també amb cita prèvia:

Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Tardes: els dijous, de 16 a 18.30 h

Què ofereix l'OME?
L'Oficina Municipal d'Escolarització informa, assessora i orienta les famílies i l'alumnat en relació al procés de preinscripció escolar. Informen de les característiques de tots els centres de la ciutat sostinguts amb fons públics (escoles, instituts i centres concertats), dels nivells educatius que imparteixen, del nombre de places i vacants, de les activitats complementàries i extraescolars i, també, de les zones escolars.

Els dimarts, de 10 a 14 h, l'OME atén les famílies nouvingudes i les peticions d'escola fora de termini, amb entrevistes concertades des de l'Oficina Atenció Ciutadana (OAC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.