Fridays for Future torna a cridar a la manifestació

Sota el lema 'Volem un futur', el col·lectiu convoca una marxa per reclamar mesures contra l'emergència climàtica


  • Comparteix:

Una manifestació anterior / Foto: Cugat Mèdia

Una manifestació anterior / Foto: Cugat Mèdia

Fridays for Future (F4F) convoca una nova manifestació aquest divendres per l'emergència climàtica. Amb la participació de l'Assemblea de la Bici, la protesta arrencarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça de Lluís Millet, tot i que es farà abans un taller de cartells, a dos quarts de cinc. La marxa tindrà el lema de 'Volem un futur' i reclama mesures urgents per frenar el canvi climàtic i garantir la conservació del medi ambient. Els organitzadors demanen que els assistents portin 'alguna cosa per fer soroll'.

No és la primera vegada que l'entitat es posa en marxa pels carrers de la ciutat, a més de les concentracions periòdiques cada divendres i de les xerrades a escoles i instituts. Al setembre, una altra manifestació va reunir més d'un centenar de joves en la tornada a l'activitat després de l'estiu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.