Grifols i el Fons d'Inversió Pública d'Aràbia Saudita s'alien per impulsar l'autoabastiment de medicaments plasmàtics

Es tracta d'un acord no vinculant que s'ha de concretar en acords definitius


  • Comparteix:

La seu de Grifols a Sant Cugat / Foto: Google Maps

La seu de Grifols a Sant Cugat / Foto: Google Maps

La multinacional Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha signat un acord de col·laboració no vinculant amb el Fons d'Inversió Pública (PIF) de l'Aràbia Saudita per a impulsar l'autoabastiment de medicaments plasmàtics a la regió. L'acord contempla crear una companyia conjunta participada per desenvolupar centres de donació i instal·lacions productives, incloent-hi una planta de fraccionament i una altra de purificació. La farmacèutica catalana ha informat que l'acord d'intencions no és vinculant i les dues parts 'pretenen treballar en l'execució dels acords vinculants definitius'.

Les dues companyies també han indicat que els recursos financers 'estaran determinats per les parts depenent de les necessitats específiques de cada fase del projecte'.

Grifols aportarà a l'empresa conjunta el seu coneixement i experiència de la indústria, així com la propietat intel·lectual que posseeix. També proporcionarà serveis d'enginyeria i suport per a garantir les infraestructures i processos seguint els estàndards de qualitat i seguretat.

La multinacional catalana garantirà el subministrament de productes plasmàtics a l'Aràbia Saudita fins que les infraestructures estiguin operatives i s'estableixin els contractes de subministrament, fabricació i acords de distribució necessaris.

La companyia compta amb l'assessorament legal d'Osborne Clarke Espanya en aquesta operació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.