Les Gitanetes protagonitzen un multitudinari Carnaval infantil aquest diumenge

Fades, princeses i superherois han estat algunes de les disfresses triades pels més petits


  • Comparteix:

Els nens i nenes de Sant Cugat s'han convertit en els protagonistes d'aquest diumenge amb el Carnaval infantil. Pirates, princeses, policies i fades són només algunes de les disfresses que han lluït els menuts. El ball de les Gitanetes ha donat el tret de sortida a la celebració amb la baixada d'una vuitantena de participants fins a la plaça d'Octavià. El Pregonet d'enguany ha reivindicat la llibertat de cada infant a ser qui vulguin i a créixer lliurement i ha fet una crida al respecte. La plaça s'ha convertit en una autèntica festa amenitzada per La Portàtil FM.

A les onze del matí des de la plaça de Sant Pere, les Gitanetes han desfilat encapçalades pel Gall del Carnaval que, un cop a la plaça d'Octavià, ha estat el primer en ballar davant del públic. Després ha estat el torn dels balladors, una quarantena de parelles ha mogut els seus mocadors en l'adaptació infantil del Ball de Gitanes.

El Pregonet del Gall del Carnaval ha animat als més petits a gaudir d'aquesta festa però, també, ha volgut recordar que cal que tinguin llibertat per créixer com vulguin. Centenars de persones han gaudit del Carnaval infantil que s'ha allargat fins a l'hora de dinar amb música i animació.

Enguany, s'ha celebrat una única rua de comparses, unint així la infantil i la d'adults aquest dissabte a la tarda.

Des de la comissió de Carnaval i del Gall de Sant Cugat s'ha remarcat l'èxit de la festa per als menuts. El membre de la comissió Domènech Romera assegura que estaven preocupats per la unificació de les rues de comparses però aquesta 'por' ha quedat superada gràcies a l''èxit' del matí.


Domènech Romera

La rebuda molt bé. Hem fet el ball, el pregó i la xerinola i molt contents. Hem superat la por que teníem que quedés deslluït el diumenge al matí perquè no hi hagués la rua infantil, però ha estat un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.