Els santcugatencs es concentren, per quarta vegada, per rebutjar la violència contra les dones


  • Comparteix:

El servei DonaInformació, en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat, organitzen aquest acte mensualment

El servei DonaInformació, en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat, organitzen aquest acte mensualment

La plaça Barcelona ha tornat a ser aquest dilluns l'escenari d'una concentració solidària amb totes les dones que pateixen maltractaments físics o psíquics. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que es repeteix mensualment, és manifestar el rebuig davant els casos de violència i llançar un missatge d'esperança a les víctimes perquè sapiguen que hi ha solucions.

'La violència no és mai tolerable'. Aquest ha estat una vegada més el lema de la concentració que s'ha fet davant de l'Ajuntament per demostrar el suport i solidaritat dels santcugatencs cap a les víctimes de la violència de gènere.

En aquesta ocasió, s'ha llegit la carta d'una estudiant de quart d'ESO de Terrassa, guanyadora del concurs anual que sota el títol 'cartes o missatges a un maltractar' s'organitza en aquest municipi amb l'objectiu de sensibilitzar els més joves sobre aquesta problemàtica.

Posteriorment, s'ha fet un minut de silenci en record a les víctimes d'aquesta violència, però també amb la voluntat de fer saber a les persones que la pateixen que no estan soles i que hi ha molta gent que treballa per eradicar aquest problema i oferir-los solucions. Escoltem la regidora d'Igualtat, Marta Subirà.

Marta Subirà

Malauradament els episodis de violència de gènere es continuen repetint, i nosaltres volem fer saber a les persones que ho pateixen que no estan soles.


Tot i que la coincidència amb les festes de Nadal ha suposat que hi hagués menys gent a la concentració, tant l'Ajuntament com les associacions de dones que organitzen aquesta iniciativa han volgut mantenir-la, ja que, segons han dit, també durant aquests dies es produeixen episodis de maltractaments i potser, en aquestes dates més que mai, les persones que els pateixen necessiten saber que no estan soles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.