El 13è concert 'Música per a la solidaritat' arriba aquest dijous al Teatre-Auditori

La cita, organitzada pel Club Rotary, recaptarà fons per a la secció local de l'Associació Catalana per al Parkinson


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del concert 'Música per a la solidaritat' / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior del concert 'Música per a la solidaritat' / Foto: Localpres

La 13a edició del concert benèfic anual 'Música per a la solidaritat' torna aquest dijous al Teatre-Auditori. La cita, organitzada pel Club Rotary, enguany recaptarà fons per a la secció local de l'Associació Catalana per al Parkinson. El cantaor santcugatenc Pere Martínez i el seu grup Los Aurora, conjuntament amb alumnes de l'escola de música i dansa Fusió, protagonitzaran aquest espectacle 'únic' a l'equipament santcugatenc.

El flamenc i el jazz de Los Aurora, grup sorgit del Taller de Músics i de ressò internacional, es barrejarà per a l'ocasió amb música clàssica i dansa interpretada per alumnes de l'escola Fusió. Un espectacle en comú que han explicat la directora de Fusió, Gemma Navarra, i Cinzia Vernier, del Taller de Músics i que ajuntarà, a més de la música de Los Aurora, una cinquantena de músics de l'Orquestra Simfònica de Fusió, un cor de veus blanques i una ballarina. L'espectacle acabarà amb una obra simfònica en comú.

L'Associació Catalana per al Parkinson de Sant Cugat treballa des de fa 17 anys per acompanyar els pacients de la malaltia i també les seves famílies. Els diners recaptats els volen destinar a ampliar projectes i teràpies relacionades amb els joves que pateixen aquesta malaltia que, tot i que són menys habituals, també n'hi ha.

L'entrada té un preu de 20 euros que, segons ha explicat l'organització, gràcies als patrocinadors es podrà destinar íntegrament a causes socials: el 90% a l'Associació Catalana per al Parkinson de Sant Cugat i el 10% restant a altres projectes del Club Rotary. En les dotze edicions de la iniciativa, l'entitat assegura que ha recaptat uns 104.000 euros dels quals se n'han beneficiat diverses associacions de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.