Els Reis Mags d'Orient visiten la seu de Creu Roja de Sant Cugat - Rubí


  • Comparteix:

Creu Roja de Sant Cugat-Rubí organitza, un any més, una visita dels patges dels Reis Mags d'Orient perquè els nens i nenes de la zona puguin donar-li les seves cartes. L'activitat es farà aquesta tarda a la seu de la Creu Roja del carrer de la Mina, entre les 6 i les 9 del vespre.

Tots els nens i nenes de Sant Cugat que ho vulguin podran donar les seves cartes als Reis Mags d'Orient que, com ja és tradició, visitaran la seu de la Creu Roja de la nostra ciutat. D'aquesta manera els infants del municipi tindran l'oportunitat de conèixer i parlar amb el Reis Mags d'Orient. Ho explica Xavier Royo, responsable de Creu Roja Sant Cugat-Rubí.

Xavier Molla

És una activitat que durant molts anys es fa de forma molt tradicional, en la que els voluntaris de Creu Roja monten un tro per rebre a tots els nens i on podran donar les seves cartes al Reis Mags.


Com cada any, els voluntaris i col·laboradors de la Creu Roja estan ultimant els preparatius perquè els santcugatencs puguin gaudir d'aquesta visita, que tindrà lloc aquesta mateixa tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.