Creu Roja fa una crida als ciutadans perquè col·laborin amb les campanyes d'ajuda per l'Àsia


  • Comparteix:

Creu Roja Internacional ha fet una crida als ciutadans perquè col·laborin amb les campanyes d'ajuda a favor dels damnificats pel sisme marí d'Àsia. De moment, l'ONG ha enviat ja més de 4.850.000 euros per ajudar a unes 500.000 persones i donar suport a les operacions de les Societats de la Creu Vermella i de la Mitja Lluna Vermella de països afectats pel sisme. D'aquesta manera la Creu Roja intenta ajudar en les primeres emergències que sorgeixen després de la catàstrofe.

La Creu Roja de Sant Cugat - Rubí, se suma en aquesta primera crida que ha fet la Creu Roja Internacional, per tal d'ajudar en les primeres emergències que sorgeixen després del sisme marí que afectat a diversos països de l'Àsia.

De moment, s'han enviat 4.854.031 euros, segons la primera valoració que s'ha fet des de la Creu Roja Internacional sobre els primers danys i el total de persones afectades. Ho explica Xavier Royo, responsable de la Creu Roja Sant Cugat - Rubí.

Xavier Rollo

Aquesta quantitat és la primera crida, la primera valoració, que s'ha fet des de la Creu Roja internacional. Tot és envers els danys i a les persones afectades. Creiem que com és el mínim per poder ajudar aquestes persones.


En aquest sentit des de la Creu Roja de la nostra ciutat creuen que aquests diners només són per pal·liar aquelles primeres necessitats que sorgeixen després d'un desastre com el que acaba d'afectar aquesta zona.

Xavier Royo també ha explicat que la Creu Roja ha enviat, ja a nivell nacional, quatre delegats especialitzats en diferents matèries, com les telecomunicacions, la logística i les comunicacions, dins la resposta de les primeres emergències.

Des de la Creu Roja de la nostra ciutat fan una crida a tots els ciutadants per tal de conscienciar-los i perquè ajudin amb el que puguin, a que totes les persones afectades puguin tenir les primeres necessitats garantides. Escoltem Xavier Royo.

Xavier Rollo

Em sembla que la gent que ha vist les imatges que arriben, ja estan prou senseibilitzades, però la crida és que amb petites aportacions podem intentar que com a mínim tinguin les primeres necessitats garantides.


D'aquesta manera totes aquelles persones que ho vulguin poden dipositar els seus donatius als números de conta que la Creu Roja posa per aquest tipus d'emergències, i també al número de telèfon 902.22.22.92.

En aquest sentit també tenen previst utilitzar el proper dilluns tres de gener, dia de la visita dels Reis Mags a la seu de la Creu Roja del municipi, perquè la gent que s'acosti pugui dipositar directament allà els donatius que vulguin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.