Sant Cugat es prepara per al 8M amb una setmana d'activitats feministes

El Comitè de Vaga Feminista de Sant Cugat ha preparat un programa amb activitats obertes i d'altres no mixtes


  • Comparteix:

Imatge d'una manifestació passada del 8M / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una manifestació passada del 8M / Foto: Cugat Mèdia

El Comitè de Vaga Feminista de Sant Cugat ha preparat una setmana d'activitats abans del 8M, Dia de la Dona, i que es repartiran per tota la ciutat. Definida com la 'setmana de lluita', aquests set dies previs s'omplen de propostes com tallers, xerrades, teatre i manifestacions, entre moltes d'altres. El programa del Comitè de Vaga local posa punt final el proper diumenge, 8 de març, amb una crida a la vaga general feminista.

Dilluns, 2 de març
'Comença la setmana de lluita'. El Comitè de Vaga Feminista de Sant Cugat fa una crida a trobar-se a les set del matí a la plaça Lluís Millet.

Dimarts, 3 de març
Taller d'autodefensa no mixt, a les set de la tarda al local de La Xesca.

Dimecres, 4 de març
Projecció del documental 'Cuidar entre terres' a dos quarts de set, al casal Torreblanca. L'activitat continuarà amb una taula rodona.

Dijous, 5 de març
Xerrada sobre habitatge i feminisme a Cal Temerari, a partir de les set de la tarda.

Divendres, 6 de març
La plaça de Pep Ventura acull la representació de l'obra de teatre 'Dones 3.0' d''Oh! Varies'. L'activitat comença a dos quarts de sis de la tarda.

Dissabte, 7 de març
El dissabte proposa, sobretot, propostes per gaudir en família. A partir de les deu del matí, la plaça d'Octavià es convertirà en el centre neuràlgic de les activitats familiars i, quan toquin les dotze, un vermut '8 Mil Motius'. El dia finalitzarà amb una manifestació nocturna no mixta que arrencarà a Rubí.

Diumenge, 8 de març
Després d'una setmana d'activitats feministes, el Comitè de Vaga local fa una crida a unir-se a la vaga general pel Dia de la Dona. El 8M començarà a les deu del matí amb una manifestació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.