Sant Cugat es torna a comprometre amb la lluita contra el càncer amb el sopar benèfic de l'AECC

La secció local de l'associació ha recaptat enguany més de 18.000 euros


  • Comparteix:

El sopar ha reunit 250 persones / Foto: Cugat Mèdia

El sopar ha reunit 250 persones / Foto: Cugat Mèdia

La 33a edició del Sopar Benèfic de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha tornat a mostrar la cara més compromesa i solidària de Sant Cugat aquest dissabte al restaurant Can Magí. Un total de 250 persones han assistit a la cita de l'entitat, que ha recaptat enguany més de 18.000 euros que es destinaran a la lluita contra la malaltia i a millorar la vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

El sopar ha estat el segon d'Esther Alòs com a presidenta de l'entitat després que agafés el relleu a Marta Martí. Alòs ha remarcat que el sopar és una cita consolidada que, més enllà de recaptar fons, serveix per conscienciar i donar un espai per parlar 'sense estigmes' del càncer. La presidenta de la secció local de l'AECC ha qualificat la vetllada d'èxit i ha explicat que ara l'entitat es troba en un moment de canvi generacional però amb l'objectiu de mantenir el llegat que va deixar Martí.

La trobada, amb personalitats de la vida política i social de Sant Cugat, ha estat amenitzada per les actuacions musicals d'Oriol Saltor i Sofia Esteban amb el periodista santcugatenc Jofre Llombart com a cap de cerimònies.




Esther Alòs

Actes com aquest el que fan és conscienciar. El que donen és donar un espai per parlar del càncer sense que la paraula tingui un estigma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.