El primer campionat de botifarra acaba amb la voluntat de convertir-se en una tradició a l'Envelat


  • Comparteix:

20 parelles de diversos punts de Catalunya han participat a la primera edició

20 parelles de diversos punts de Catalunya han participat a la primera edició

Els responsables del Campionat de Botifarra de Sant Cugat, celebrat aquest any per primer cop a l'Envelat, esperen que aquesta activitat es converteixi en una tradició de les festes nadalenques de la ciutat. En l'edició d'enguany hi han participats 20 parelles vingudes de diferents indrets de Catalunya, una xifra que els promotors d'aquesta iniciativa valoren positivament.

Consolidar el campionat de Botifarra de Sant Cugat, és l'objectiu dels responsables d'aquesta iniciativa de cara els propers anys. Aquesta competició del tradicional joc de cartes ha aplegat en la seva primera edició a l'Envelat 20 parelles vingudes de Sant Cugat i altres poblacions de Catalunya.

El responsable del Campionat de Botifarra, Ramon Puigneró, s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit aconseguit en la primera edició i espera que es consolidi com a tradició.

Ramon Puigneró

La intenció és que tingui una tradició. Que cada any per aquestes dates la gent recordi que hi ha un Campionat de Botifarra a sant Cugat.


Aquesta primera edició ha destacat per la participació de parelles de diferents indrets de Catalunya com Granollers, Cambrils, Ripollet i Tarragona, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.