El Mercadet de Sant Cugat obre amb dues parades d'alimentació

Les parades s'han instal·lat seguint les mesures de seguretat sanitària


  • Comparteix:

El Mercadet de Sant Cugat, aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

El Mercadet de Sant Cugat, aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

El mercadet del centre de Sant Cugat s'ha instal·lat aquest dijous amb dues parades d'aliments ubicades entre la plaça de Sant Pere i el carrer Major. Els responsables d'aquests espais han atès la ciutadania amb les mesures de seguretat sanitàries. Tot i així, han explicat a Cugat Mèdia que l'activitat no ha estat l'esperada en motiu del confinament decretat.

L'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix han permès de nou la instal·lació dels mercadets, però amb restriccions. Només estan disponibles les parades d'alimentació, que s'instal·laran en una sola filera per poder garantir que es respecten les distàncies de seguretat. A més, els comerciants han de portar elements d'autoprotecció: mascareta, guants de plàstic i hauran d'utilitzar gel hidroalcohòlic.

En les seves xarxes socials, la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila, ha concretat que s'han mantingut les paredes d'alimentació per 'garantir l'abastament d'aliments i donar suport als establiments d'alimentació'.

Igual que aquest dijous amb el mercadet de Sant Cugat, està previst que aquest dissabte obri el de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.