Llibres interessants de la mà de Pati de Llibres perquè la canalla passi el confinament

La llibretera Mont Soler fa un llistat de recomanacions per franges d'edat


Temes relacionats

Com afronten les llibreries i les floristeries de Sant Cugat la suspensió de Sant Jordi? (25/mar/20)

Les llibreries de Sant Cugat es reinventen per esquivar el confinament (18/mar/20)


  • Comparteix:

Recomanacions de llibres per aquests dies de confinament / Foto: Cugat Mèdia

Recomanacions de llibres per aquests dies de confinament / Foto: Cugat Mèdia

La lectura i la cultura, en general, estan sent antídots per matar el temps aquests dies. Per això, Mont Soler, llibretera de Pati de Llibres, ha fet un llistat de recomanacions dividides en diferents franges d’edat, des de la infantesa fins a l'edat adulta. Les comandes dels llibres que es portaran a casa es poden fer a través del telèfon 644 57 05 49 i es recolliran a l'estanc del carrer Santa Maria.


A partir de 2 anys
A tocar, el meu imaginari bàsic: Xavier Deneux Combel
Una petita enciclopèdia per ajudar els més petits a reconèixer les formes, els colors, els nombres i els contraris per mitjà dels objectes del món que els envolta. Amb més de 40 textures i 120 paraules, aquest imaginari acompanyarà els nens i nenes en el seu camí cap al llenguatge.
'A tocar, el meu imaginari bàsic'
'A tocar, el meu imaginari bàsic' / Font: Combeleditorial


Les faules d'Isop; Isop ilustrat per Marta Altes, editat per Blakie Books
En aquest llibre hi ha un os amistós, una tortuga que corre un niu, un babuí molt graciós i una guineu amb molta vista. També un pastoret bromista, un braó molt abrandat, una burra massa estufada i una rateta de ciutat. Les Faules d’Isop són clàssic imprescindible a casa.
'Les faules d'Isop'
'Les faules d'Isop' / Font: Blakie Books


A partir de 6 anys
Rigo i Roc: 28 històries del zoo i de la vida, Lorenz Pauli i Kathrin Scharer, Pagès editors
Qui es creuria un llibre sobre un lleopard i un ratolí? Una història sobre l'amistat càlida, gran i immensa de dos animals que, en un principi, estan a les antípodes...
'Rigo i Roc: 28 històries del zoo i de la vida'
'Rigo i Roc: 28 històries del zoo i de la vida' / Font: Pagès editors


A partir de 8 anys
Basil, el ratolí superdetectiu Eve Titus, editorial Blakie Books
Esteu a punt de submergir-vos en una història plena de suspens. El protagonista d’aquest llibre és un detectiu. De fet, el més famós entre els ratolins: Potser no sabeu que aquest brillant investigador ha après l’ofici del millor detectiu humà de tots els temps: Sherlock Holmes. Aquest és el seu primer gran cas: el misteri de le sbessones desaparegudes...
'Basil, el ratolí superdetectiu'
'Basil, el ratolí superdetectiu' / Font: Blakie Books


A partir d'11 anys
El peix número 14, Jennifer L.Holm, Viena Editorial
La vida de l’Ellie Cruz, amb 12 anys, es capgira com un mitjó quan el seu avi, el famós científic Melvin Sagarsky, es presenta a casa seva amb l’aparença d’un adolescent. L'home ha descobert la fórmula de l’eterna joventut i l’ha provat ell mateix amb uns resultats extraordinaris, però com a conseqüència en Melvin es converteix en company d’escola de l'Ellie durant el dia i en el seu cangur les nits que la seva mare no és a casa.
'El peix número 14'
'El peix número 14' / Font: Viena Editorial


Juvenil, a partir de 12 anys
Hotel Winterhouse Ben Guterson, La Galera
Un hotel misteriós, un secret familiar, un trencaclosques complex i pàgines plenes de màgia i jocs de paraules: un debut sensacional. L'Elizabeth Sommers no té ni idea de per què els seus tiets l'han enviada a passar el Nadal al sinistre Hotel Winterhouse, propietat de l'estrambòtic Norbridge Falls.
'Hotel Winterhouse'
'Hotel Winterhouse' / Font: La Galera


Ocell blanc, R.J. Palacio, La Campana
Un còmic juvenil, il·lustrar i escrit per l'autora de Wonder. Els amants d’aquesta història de bullying recordaran el Julian, el company de classe que fa la vida impossible a l'Auggie Pullman. D’això tracta l’Ocell Blanc, de la història que va marcar la infantesa de l’àvia del Julian, la Sara; una nena jueva que es va haver d’amgar dels nazis a la França ocupada.
'Ocell blanc'
'Ocell blanc' / Font: La Campana


Per adults
Mujeres extraordinarias, Lucía Etxebarria, autoeditat
Les històries que la història no t’ha explicat. Per exemple: sabies que l'Evangeli no diu que Maria Magdalena fos prostituta? O que Joana la Boja mai no va estar-ho? Aquest llibre no té la veritat absoluta sobre la història de moltes dones amb transcendència però està 'ben interpretat', 'ben escrit' i 'ben trobat'.
'Mujeres extraordinarias'
Mujeres extraordinarias' / Font: Lucía Etxebarria



Mont Soler

Els nens els que volen és compartir temps amb els pares, a través d’un llibre tenim una excusa per emprendre un diàleg ja que, de vegades, a part de la feina o l’escola ens quedem molt limitats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.