Quatre ferits lleus en un incendi en un habitatge de Volpelleres

Les flames han afectat uns baixos i arran de l'incendi ha mort un gos


  • Comparteix:

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimecres en un incendi declarat en uns baixos del número 11 del carrer d'Elionor Vinyerta, a Volpelleres. Segons han informat a Cugat Mèdia els Bombers, s'hi han desplaçat set dotacions fins a l'immoble per sufocar les flames, que han extingit en mitja hora. Quatre persones han resultat ferides lleus, dues d'elles han estat traslladades a Mútua Terrassa i les altres dues a l'hospital egarenc. L'incident, a més, ha provocat la mort d'un gos.

S'ha activat també un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però després de comprovar que l'estructura no estigués afectada, no ha estat necessari el desallotjament de tot l'edifici i els veïns que han sortit han pogut tornar a casa seva. També hi han treballat dotacions dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i Protecció Civil.

Imatge del treball dels cossos d'emergències / Foto: Cugat Mèdia
Imatge del treball dels cossos d'emergències / Foto: Cugat Mèdia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.