Sotasons impulsa el Cobeat Challenge, una proposta per omplir de ritme i música el confinament

L’entitat musical produeix un ‘beat’ cada dia i anima a posar-li lletra i enviar un vídeo cantant-la o rapejant-la


Temes relacionats

Òpera en temps de confinament, de la mà de l'associació santcugatenca AprÒpera (25/mar/20)

Música en directe als balcons de Sant Cugat, una altra alternativa cultural al confinament (23/mar/20)

El 'Cuarentena Fest', música en temps de confinament (17/mar/20)


  • Comparteix:

La promotora, productora, programadora i associació de músics Sotasons impulsa el Cobeat Challenge, una proposta per fer el confinament més amè a través de la música i el ritme. L'entitat santcugatenca està produint un 'beat' cada dia i el penja a les xarxes per a tothom que vulgui completar-lo amb una lletra. D'aquesta manera, Sotasons se suma a la moda de fer reptes des de casa i anima els participants a enviar un vídeo amb la seva creació, que pot ser cantada o rapejada.

ESCOLTA-HO

Així ho ha explicat al 'Sant Cugat a fons', el magazín de Ràdio Sant Cugat, Ricard Valls, el president i fundador de Sotasons. Valls ha explicat que la idea va néixer després de parlar amb els membres de l'entitat i decidir que no es podien trobar a l'estudi per gravar música a causa del confinament. Per no deixar de banda la creació musical, l'entitat va crear el 'Cobeat Challenge'.

De moment, els rapers i raperes han estat els que més ràpid s'han sumat a la crida. Al seu perfil d'Instagram, Sotasons ja ha penjat una vintena de vídeos dels participants que s'han animat a enfrontar-se al repte.

A l'entrevista, Valls també ha explicat que l'entitat, així com el món de la cultura en general, haurà de fer front a temps difícils. La pandèmia del coronavirus ha obligat Sotasons a posposar o cancel·lar totes les activitats que tenia programades per aquesta primavera, com els vermuts musicals, la 'Jam Francisco', el cicle de música d'Esfera 72, entre altres.


Arnau Serrallonga

Inici 'Cobeat Challenge' d'Arnau Serrallonga



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.