El MakersLab CreaNova de Sant Cugat s'adhereix al moviment 'coronavirus makers' i comença a fabricar mascaretes en 3D

Gràcies al desenvolupament d'un disseny en làser, l'espai pot produir 100 mascaretes en 16 hores


  • Comparteix:

Exemples de les mascartes fabricades pel MakerLab CreaNova / Foto: Cedida

Exemples de les mascartes fabricades pel MakerLab CreaNova / Foto: Cedida

El MakersLab CreaNova de Sant Cugat s'ha adherit al moviment de voluntaris 'coronavirus makers' i ha començat a fabricar mascaretes i pantalles anti-esquitxos en 3D. Amb material de papereria i una talladora làser, els responsables del projecte fabriquen suports per les mascaretes resistents i regulables. Gràcies al desenvolupament d'un disseny en làser, l'espai ha multiplicat la seva producció per 50 i ha passat de fabricar una mascareta cada sis hores a poder-ne fer unes 100 en 16 hores. Des del MarkersLab expliquen que ja tenen a punt 100 mascaretes per ser distribuïdes.

Uns dels membres de CreaNova, Ignasi Bau, ha explicat que estan orgullosos del desenvolupament del projecte i que estan preparats per començar la distribució de les mascaretes i les pantalles anti-esquitxos una vegada rebin l'autorització. Per altra banda, Bau anima tothom a aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el coronavirus. En aquest sentit, el MakersLab està obert a facilitar l'arxiu amb el disseny per fabricar les mascaretes en làser.




Ignasi Bau

Les primeres mascaretes ens costava entre sis i vuit hores fer-les. Ara podem fer-ne unes 100 en 16. Estem orgullosos i a punt per distribuir-les quan ens donin l'autorització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.