Torna el dron per recordar a la ciutadania el confinament

L'aparell complementarà la tasca de patrullatge de la Policia Local


Temes relacionats

Més de 100 denúncies per incomplir l'estat d'alarma durant la segona setmana de confinament (27/mar/20)

La Policia Local de Sant Cugat adapta el seu dia a dia per garantir el compliment de confinament (27/mar/20)

Un dron sobrevola Sant Cugat per recordar a la ciutadania el confinament (20/mar/20)


  • Comparteix:

El dron sobrevolarà els carrers de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El dron sobrevolarà els carrers de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament continua prenent les mesures necessàries perquè Sant Cugat compleixi l'ordre de confinament. Per això, el consistori aposta de nou per fer sobrevolar un dron per la ciutat que recordi la ciutadania que cal quedar-se a casa després de la prova que es va realitzar fa 10 dies. L'aparell complementarà la tasca dels agents dels cossos de seguretat, que s'encarreguen de patrullar els carrers del municipi per vigilar que ningú se salti les restriccions. Tot plegat ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, en declaracions a Cugat Mèdia.

El consistori utilitza tots els recursos disponibles per recordar als santcugatencs i santcugatenques que cal seguir les restriccions establertes pel decret d'estat d'alarma. Un d'ells, tornar a posar en marxa el dron que permet gravar missatges i difondre'ls per l'altaveu que duu incorporat. D'altra banda, patrulles de la Policia Local també emetran el missatge que recorda el confinament pels carrers de Sant Cugat.

Carol recorda que els agents de la policia poden identificar als ciutadans que puguin estar saltant-se les restriccions, així com poden multar si la situació és greu.

L'empresa responsable del dron, Barcelona Mars Intelligence, es va posar a disposició del consistori de manera gratuïta.


Francesc Carol

Tenim un cotxe que fa un àudio que recomana quedar-se a casa i tenim el dron, que ja el vam treure en una prova pilot i el continuarem traient uns dies més per informar. Si s'ha d'anar a comprar, es va al supermercat del costat, la policia pot demanar DNI, on vius i què fas en una zona que no et correspon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.