Sant Cugat Empresarial i Sant Cugat Comerç demanen a l'Ajuntament la constitució d'una 'Comissió d'Emergència Econòmica Local'

L'objectiu de la comissió és fer front als efectes i la crisi provada pel coronavirus


  • Comparteix:

SCC i SCE demanen la creació d'una 'Comissió d’Emergència Econòmica Local' / Foto: Cugat Mèdia

SCC i SCE demanen la creació d'una 'Comissió d’Emergència Econòmica Local' / Foto: Cugat Mèdia

Les principals associacions d'empresaris i comerciants de Sant Cugat, Sant Cugat Empresarial (SCE) i Sant Cugat Comerç (SCC), han demanat a l'Ajuntament que posi en marxa una 'Comissió d’Emergència Econòmica Local' per fer front a la crisi generada pel coronavirus. L'objectiu de la comissió, que estaria liderada per SCE, SCC, el consistori i qualsevol agent implicat al municipi, seria avualar els possibles efectes que aquesta situació pot provocar a la ciutat, en tots els seus àmbits, i trobar la manera de pal·liar les conseqüències.

SCE i SCC han mostrat el seu compromís a treballar conjuntament per combatre les conseqüències econòmiques que pateixen i patiran els ciutadans i el teixit productiu de la ciutat. La 'Comissió d’Emergència Econòmica Local' s'encarregaria de fer un seguiment de les mesures preses fins al moment per reduir els efectes de la crisi, avaluar la seva implementació i, si fos necessari, proposar-ne de noves per minimitzar l'impacte de la crisi a Sant Cugat.

Les dues associacions han proposat la creació d'aquesta comissió per 'vetllar per la salut i l'economia' dels santcugatencs i es posen a disposició del consistori per poder treballar, plegats, 'una nova estratègia de futur per la ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.