L'Ajuntament compra 1.000 mascaretes per a treballadors de residències i personal municipal

500 mascaretes ja s'han iniciat a distribuir per residències, centres de persones amb discapacitat i voluntaris


Temes relacionats

Un grup de voluntàries cus mascaretes solidàries a Sant Cugat (29/mar/20)

Alumnes i professors d'FP Sant Cugat fabriquen pantalles facials v40 amb impressores 3D (28/mar/20)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha comprat 1.000 mascaretes per a diferents col·lectius / Font: Ajuntament

L'Ajuntament ha comprat 1.000 mascaretes per a diferents col·lectius / Font: Ajuntament

L'Ajuntament ha comprat 1.000 mascaretes i ja n'ha repartit 500 destinades a treballadors de residències, voluntaris, un centre de menors i personal municipal que treballa de cara al públic. L'equip de govern ha fet una nova comanda de material a la Generalitat, a la Diputació de Barcelona, als seus proveïdors i empreses d'importació per poder disposar d'estoc i no dependre d'altres administracions.

Des del decret de l'estat d'alarma, el consistori ja ha recollit un important nombre de material sanitari de prevenció procedent d'empreses, col·lectius i ciutadans a títol individual.

Fins al moment s'han recollit 4.300 guants de làtex, 800 mascaretes, 50 bates, 6.000 protectors de peus, 156 ampolles de líquid higienitzant, 63 ulleres de protecció, 11 cascs amb pantalla facial i 1 equip de respiració, entre d'altres unitats.

Les empreses i entitats que han participat, de moment, són Boehringer Ingelheim, IM Clinic-Ivan Mañero, Centre Dental Francesc Macià, Clínica Dental Dra. A. Rubert, Centre Dental Sant Cugat- Drs. Sánchez, J. Juan Group, Silcar Componentes Profesionales, Junfeng Zhao, Diables de Sant Cugat, Franciscanes Sant Cugat, Clayton Sistemes de Vapor, Òptica Mirasol i Robin Hat.

L'Ajuntament agraeix a aquestes empreses i col·lectius juntament amb els particulars que han cedit material sanitari preventiu. També remarca la tasca dels voluntaris i Protecció Civil en la recepció i distribució d'aquest material.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.