El Grup Mediterrània ajorna la celebració dels seus 25 anys pel coronavirus

Les activitats previstes per abans de l'estiu queden a l'espera de nova data


  • Comparteix:

Ajornada la celebració del 25è aniversari del Grup Mediterrània / Foto: Cugat Mèdia

Ajornada la celebració del 25è aniversari del Grup Mediterrània / Foto: Cugat Mèdia

El Grup Mediterrània ha aturat la celebració del seu 25è aniversari a causa del coronavirus. Així ho ha anunciat l'entitat a través d'un comunicat, que assegura que ja estan treballant per posar una nova data a totes les activitats que s'han vist afectades per la situació actual al país. L'any de celebració havia de començar aquest diumenge passat amb la presentació de la cervesa artesana 'La Prèvia'. Algunes de les propostes d'aquest 2020 s'hauran d'ajornar fins a l'any vinent.

L'activitat del Grup Mediterrània, des d'assajos a actuacions, va quedar aturada el 12 de març amb l'empitjorament de la situació a l'Estat espanyol i les mesures decretades per frenar la propagació de la pandèmia. Així, l'agenda de l'entitat quedava paralitzada, com a mínim, durant el març i l'abril. Conscients que la situació encara pot allargar-se unes setmanes més, el grup ha anunciat la decisió de posposar tots els actes de celebració previstos abans de l'estiu.

En el comunicat, la comissió organitzadora de la festa, formada per balladors i exballadors, detallen que estan treballant per trobar una nova data a totes les propostes afectades però, creuen, que tindran lloc a l'inici del curs 2020-2021. El grup ha avançat dates orientatives d'alguns dels actes. L'exposició '25 anys d'història' podria celebrar-se entre el setembre i octubre d'aquest any o la gran festa de celebració, que podria tenir lloc l'abril de 2021. D'altra banda, la presentació de 'La Prèvia' encara segueix pendent per trobar nova data, i l'acte podria fer-se de manera telemàtica.

Amb el comunicat, el Grup Mediterrània vol transmetre les seves 'ganes de celebrar' l'aniversari i, per molt que s'ajorni, no perdran 'l'alegria i la il·lusió' de fer una festa amb 'tot el poble' i de seguir 'ballant 25 anys més'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.