L'Ajuntament destina 150 tests ràpids a residències de gent gran de Sant Cugat

El material es traslladarà al CAP Sant Cugat per detectar el coronavirus i actuar amb rapidesa


  • Comparteix:

L'Ajuntament reserva 150 tests ràpids per a les residències / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament reserva 150 tests ràpids per a les residències / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha reservat un total de 150 tests ràpids per als usuaris i professionals de les residències de gent gran de Sant Cugat. El material per detectar el coronavirus es traslladarà al CAP Sant Cugat, que centralitza les consultes de coronavirus, perquè puguin ser utilitzats per als usuaris i professionals de les residències. La Diputació de Barcelona ha fet arribar els lots aquest dilluns al consistori i a la resta de ciutats de la demarcació. Els tests tenen l'aprovació del Departament de Salut i del Departament d'Afers Socials.

L'Ajuntament ha destinat aquests 150 tests ràpids a les residències de gent gran del municipi, ja que acullen un col·lectiu vulnerable davant la propagació de la covid-19 i, així, poden ser utilitzats pels treballadors i els usuaris dels centres.

El CAP Sant Cugat, sota el monitoratge dels metges, utilitzarà els tests per avaluar la salut dels residents i poder actuar amb rapides per poder frenar la propagació del coronavirus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.