Més de 800 famílies de Sant Cugat reben la targeta moneder per a la compra d'aliments

Les targetes s'han fet arribar als domicilis de famílies beneficiàries de beques menjador i es recarregaran setmanalment


Temes relacionats

Una vuitantena de casos gestionats en dues setmanes: la Xarxa de Suport de Sant Cugat segueix creixent (31/mar/20)

L'Ajuntament repartirà més de 900 targetes moneder per als ajuts de menjador escolar (23/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una targeta moneder / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una targeta moneder / Foto: ACN

Un total de 827 famílies de 1.146 alumnes santcugatencs ja han rebut al seu domicili les targetes moneder carregades amb un import diari per a la compra d'aliments. Les targetes s'han repartit a través d'un servei de missatgeria i també amb la col·laboració de voluntariat del municipi a aquelles famílies que tenien atorgada una beca de menjador per a aquest curs, ja siguin de centres d'educació infantil, primària i secundària, d'escoles bressol municipals i de centres d'educació especial, encara que siguin de fora de Sant Cugat. Mentre duri el període de confinament i el tancament de les escoles, les targetes s'aniran carregant cada setmana automàticament.

Tipus de targetes:
  • Targetes moneder per a famílies amb beca de menjador d'escola bressol: se n'han repartit 32 carregades amb un import diari de 6,20 euros. Aquests ajuts econòmics són gestionats i atorgats per part de l'Ajuntament, ja que són ajuts exclusivament municipals.
  • Targetes moneder per a famílies amb beca de menjador de centres escolars d'infantil, primària i secundària: n'hi ha de dos tipus, unes atorgades per la Generalitat, mitjançant el departament d'Educació i d'altres gestionades per l'Ajuntament. En ambdós casos, les targetes estan carregades amb un import diari de 4 euros.
  • Targetes moneder per a famílies amb servei de menjador gratuït en centres d'educació especial fora del municipi: corresponen a infants i adolescents que estan escolaritzats en centres escolars fora del municipi i, per tant, tenen la gratuïtat del servei de menjador durant tot el curs escolar. En aquest cas, s'han repartit 21 targetes, amb un import diari de 4 euros, atorgades per la Generalitat.

    En total s'han repartit 896 targetes a famílies que tenen atorgada una beca de menjador del departament d'Educació i 197 corresponents als ajuts municipals, a més de les 32 per a alumnes d'escola bressol i les 21 per als de centres d'educació especial de fora del municipi.


    • Comparteix:

  • OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.