Les residències de Sant Cugat reben unes 1.500 mascaretes i material d'autoprotecció per part de l'Ajuntament i la Generalitat

El govern local segueix fent una crida a la ciutadania i a les empreses perquè cedeixin material sanitari


Temes relacionats

L'UME, preparada per donar suport a Sant Cugat en tasques de desinfecció a les residències (31/mar/20)

L'Ajuntament compra 1.000 mascaretes per a treballadors de residències i personal municipal (31/mar/20)

L'Ajuntament fa una crida a persones voluntàries de Sant Cugat per cosir mascaretes (25/mar/20)


  • Comparteix:

Les mascaretes són clau per als professionals de la salut / Foto: ACN

Les mascaretes són clau per als professionals de la salut / Foto: ACN

L'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat, a través del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, han lliurat en els darrers dies a les residències de gent gran material de protecció contra el coronavirus. Les dues administracions han aplegat unes 1.500 mascaretes, mig centenar de parells de guants protectors i prop de 200 bates. El govern local, que segueix comprant material i buscant proveïdors, manté la crida a la ciutadania i empreses de Sant Cugat perquè cedeixin material sanitari.

El govern català ha fet una aportació de 980 mascaretes homologades, 196 bates, 588 mascaretes quirúrgiques i mig miler de parells de guanys protectors. L'Ajuntament ha aconseguit 460 mascaretes i 50 pantalles protectores. L'entrega de tot plegat s'ha dut a terme durant aquesta setmana.

La regidora de Salut i Ciutadania, Gemma Aristoy, ha agraït 'la dedicació dels voluntaris que han contactat amb l'Oficina de Voluntariat i que estan fent mascaretes'. Malgrat que aquest material casolà no és eficaç al 100%, la regidora subratlla que 'la tasca comunitària és important i imprescindible en moments com aquest'.

Desinfecció
L'Ajuntament està treballant encara en la desinfecció de les residències i del seu entorn. Tot plegat ho està duent a terme el personal municipal i també el subcontractat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.