Les caramelles sonen a la ràdio de Sant Cugat

Cugat Mèdia dona continuïtat amb La Lira a la tradició, enguany alterada pel confinament


  • Comparteix:

Sant Cugat s'omple cada any de caramelles per Pasqua. Les cançons, que anuncien la primavera, però, no podran recórrer enguany els carrers de la ciutat a causa de l'obligació de confinament. Tot i així, la tradició es mantindrà viva enguany a la ràdio de Cugat Mèdia i de la mà de la Societat Coral La Lira, que emetran aquesta Setmana Santa caramelles i música tradicional per celebrar la Pasqua.

Josep Garrell, president de la Societat Coral La Lira, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la proposta d'enguany era fer un seguit de petits concerts als carrers i places de la ciutat tant diumenge al matí com tot dilluns de Pasqua. Les mesures de confinament, però, han provocat que enguany la música de La Lira no pugui sortir al carrer.

La tecnologia, però, surt al rescat una vegada més per poder tirar endavant iniciatives que en principi s'haurien de suspendre. Les caramelles es podran escoltar al 91.5 FM i a través d'Internet aquest diumenge i aquest dilluns a les dotze del migdia. Serà una hora de música tradicional amb la Societat Coral La Lira. 'Malgrat el confinament, des de Cugat Mèdia volem que tots els santcugatencs, de la mà de La Lira, puguin escoltar les caramelles', explica la directora del mitjà, Mònica Lablanca.




Mònica Lablanca

Malgrat el confinament, des de Cugat Mèdia volem que tots els santcugatencs, de la mà de La Lira, puguin escoltar les caramelles.

Josep Garrell

Es pot fer arribar a tothom. Els coristes ho fan arribar a totes les seves amistats. És un recull de cançons gravades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.