La primera 'Nit més Jove' de Cap d'Any es celebra amb èxit de públic


  • Comparteix:

Prop de 750 joves omplen l'Envelat de Nadal i la Nau de Cultura de Valldoreix

Prop de 750 joves omplen l'Envelat de Nadal i la Nau de Cultura de Valldoreix

Unes 750 persones han assistit a l'edició especial de 'La Nit més Jove' que s'ha organitzat per Cap d'Any. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, fa una valoració positiva de la resposta que han tingut les activitats previstes tant a l'Envelat de Nadal com a la Nau de Cultura de Valldoreix i assegura que aquest serà el tret de sortida per estudiar quina és la demanda i les necessitats per futures festes públiques de Cap d'Any a la nostra ciutat.

Aquesta era la primera vegada que el programa d'oci nocturn 'La Nit més Jove' organitzava una edició especial per Cap d'Any, i des de l'organització consideren que l'aposta ha estat tot un èxit. I és que tant l'Envelat de Nadal com la Nau de Cultura de Valldoreix s'han omplert fins el màxim de la seva capacitat durant aquesta darrera nit de l'any, arribant a una xifra de 750 persones entre totes dues.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, s'ha mostrat molt satisfet de la resposta i assegura que, després d'aquesta primera experiència, podran estudiar amb deteniment quina és la principal demanda de cara a futures festes de Cap d'Any a Sant Cugat.

Toni Ramon

Han estat un èxit. A l'Envelat hi hn anat unes 500 persones i a la Nau de Cultura unes 250. Ara, un cop fem les valoracions, ens servirà de cara a futures festes de Cap d'Any.


Entre les diferents activitats que s'han pogut trobar en aquests dos espais, la música i algunes propostes com 'L'Arbre dels Desitjos' han estat les que han tingut més èxit. Pel que fa a les campanades, que s'han celebrat a la plaça Octavià amb l'animació de Profeslo, Toni Ramon creu que aquesta és un tradició que encara cal consolidar a la nostra ciutat. Escoltem-lo.

Toni Ramon

Les estones de música i algunes propostes com 'L'arbre dels desitjos' o els tatuatges han tingut molt èxit. A les campanades hi havia gent però aquesta és una tradició que encara cal consolidar.


Un cop celebrada aquesta primera 'Nit més Jove' de Cap d'Any, el programa d'oci nocturn organitzat per l'Ajuntament i dinamitzat per l'Ateneu continuarà aquest 2005 amb la voluntat de consolidar-se, i també amb alguna novetat, com la presència durant la Festa Major, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.