Es crea un grup de voluntaris a Sant Cugat per cuidar les mascotes de persones afectades pel coronavirus

L'Ajuntament crea aquest servei que s'ocuparà de les passejades dels gossos, de la compra d'aliments o de l'acolliment temporal de l’animal


Temes relacionats

En marxa un nou servei de mediació de lloguers de locals comercials i oficines (15/abr/20)

Onada de voluntaris per passejar gossos a El Cau Amic ( 3/abr/20)


  • Comparteix:

El servei s'ocupa, entre altres coses, de passejar els gossos / Foto: Cugat Mèdia

El servei s'ocupa, entre altres coses, de passejar els gossos / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha creat un grup de voluntaris que tindran cura dels animals de companyia de persones afectades per la Covid-19 a Sant Cugat. L'objectiu és prestar serveis per l'alimentació, les passejades o l’acolliment temporal de les mascotes dels ciutadans que hagin donat positiu en coronavirus i estiguin ingressats o confinats al domicili. Les persones que requereixin aquest servei han de posar-se en contacte amb el consistori trucant al 93 565 70 00 o enviant un correu a serveissocials@santcugat.cat.

L'Ajuntament ha posat en marxa aquest nou servei que es prestarà en el cas de persones afectades pel coronavirus i que han de ser ingressades a l'hospital o que hagin de quedar-se a casa i no puguin tenir cura de l'animal pel que fa a l'alimentació i les passejades.

L'equip de voluntaris, format de moment per 16 persones, s'encarregaran de comprar aliments per als animals, que es deixarà a la porta de la persona usuària evitant el contacte i així qualsevol opció de contagi; passejar la mascota (en el cas de gossos) o acollir temporal l'animal quan la persona estigui ingressada i no pugui deixar-lo a càrrec de cap altra persona.

Formar part del grup de voluntaris
Si alguna persona està interessada a formar part de l'equip de voluntariat d'aquest servei pot sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a voluntariat@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.