Les farmàcies de Sant Cugat es mobilitzen per garantir la disponibilitat de mascaretes infantils

Algunes farmàcies, però, s'han trobat amb la impossibilitat de trobar aquest material per a la canalla


Temes relacionats

Aprèn a convertir una mascareta quirúrgica d'adult en una d'infantil (28/abr/20)

Milers d'infants tornen als carrers de Sant Cugat després de més de 40 dies confinats (26/abr/20)

Els infants han de portar mascareta per sortir de casa? (23/abr/20)


  • Comparteix:

Farmàcies de Sant Cugat tindran mascaretes infantils / Foto: Cugat Mèdia

Farmàcies de Sant Cugat tindran mascaretes infantils / Foto: Cugat Mèdia

Les farmàcies de Sant Cugat s'han mobilitzat per poder disposar de mascaretes infantils. Davant el permís perquè la canalla pugui sortir al carrer i la recomanació de dur mascareta, les farmàcies de la ciutat sabien que la demanda d'aquest material augmentaria i, algunes, ja en disposen i, d'altres, les rebran en els propers dies. Així i tot, alguns establiments s'han trobat amb la dificultat de trobar distribuïdors de mascaretes infantils i, de moment, no en tindran, com han explicat a Cugat Mèdia.

Cugat Mèdia ha contactat a les farmàcies de Sant Cugat per conèixer quina situació s'han trobat a l'hora de disposar de mascaretes infantils. De la desena i escaig d'establiments consultats, alguns han afirmat haver-se trobat amb dificultats a l'hora d'aconseguir un distribuïdor i no preveuen disposar de mascaretes per a la canalla en els propers dies. Altres asseguren que ja tenen en estoc aquest material o que en rebran entre aquesta setmana o principis de la següent.

Aquesta asseveració coincideix amb la versió que el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona explicava aquest dilluns a Rac1: la majoria de farmàcies catalanes començaran a disposar de mascaretes infantils aquesta setmana, probablement entre dimecres i dijous.

El Ministeri de Sanitat va afirmar que l'ús de les mascaretes infantils, que es pot enfilar als 11 euros de preu, no era obligatori però sí recomanable. Per la seva banda, la Generalitat de Catalunya ha recomanat que els majors de tres anys duguin mascareta per sortir al carrer. Amb tot, les mascaretes infantils s'han convertit en un dels materials més difícils de trobar a les farmàcies del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.