Fridays For Future portarà la seva reivindicació ecologista setmanal als balcons de Sant Cugat

La formació proposa una manifestació setmanal de llums i ombres per mantenir viva la lluita


  • Comparteix:

La manifestació setmanal de F4F es trasllada als balcons / Foto: Cugat Mèdia

La manifestació setmanal de F4F es trasllada als balcons / Foto: Cugat Mèdia

Fridays For Future (F4F) no s'atura en les seves reivindicacions per reclamar a les administracions mesures que frenin la crisi climàtica. Malgrat la situació de confinament provocada per la pandèmia del coronavirus, el col·lectiu crida, també des de Sant Cugat, a mobilitzar-se aquest divendres des dels balcons i finestres en una 'manifestació de llums i ombres' de cartells que la ciutadania pot fer des de casa seva a partir de les nou de la nit. L'acció s'acompanyarà de crits i lemes que la formació farà córrer a través de les seves xarxes socials i canals de comunicació.

En un comunicat, el col·lectiu ecologista afirma que l'excepcional situació a causa del coronavirus ha deixat 'més palesa que mai la petjada que els humans estem deixant al nostre planeta'. Per això, els joves de Fridays For Future proposen un 'replantejament general del nostre model de vida, de la nostra manera de funcionar, del nostre dia a dia'.

L'objectiu de F4F és mantenir viva la seva reivindicació ecologista malgrat el confinament de la ciutadania. Per això, aquesta manifestació des dels balcons i finestres es repetirà cada divendres mentre s'allargui aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.