Creu Roja organitzarà un acte solidari a finals de mes per recaptar fons pels afectats del 'tsunami'


  • Comparteix:

L'ONG ha iniciat ja la campanya de recollida de donatius a la nostra ciutat

L'ONG ha iniciat ja la campanya de recollida de donatius a la nostra ciutat

Creu Roja de Sant Cugat-Rubí està preparant una activitat solidària a l'entorn del Monestir per recaptar fons pels afectats del sisme submarí que ha arrasat diversos països de l'Índic. L'ONG ha començat ja a recollir els primers donatius a nivell local i ha posat a la disposició de la ciutadania diversos comptes corrents per facilitar l'enviament de diners a la zona devastada.

La catàstrofe humanitària provocada pel 'tsunami' a la zona de l'Índic, que ha deixat un balanç de centenars de milers de víctimes mortals i innumerables ferits i desplaçats, exigeix el compromís i la solidaritat dels ciutadans d'arreu del món. Amb aquesta idea, Creu Roja de Sant Cugat-Rubí està preparant una gran activitat solidària, que es podria celebrar l'última setmana d'aquest mes a l'entorn del Monestir, per tal de recaptar diners per enviar a les poblacions afectades.

Així ho ha explicat, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, el sotspresident de l'ONG a Sant Cugat, Enric Martínez.

Enric Martínez

Estem preparant un projecte a nivell local, per celebrar a finals de mes, per tal de recaptar fons. Reunirem la gent en un punt de la ciutat, que podria ser la zona del Monestir.


De fet, Creu Roja ja ha començat aquesta mateixa setmana a recaptar els primers donatius a nivell local, i espera que els santcugatencs responguin a la crida de les ONGs de forma solidària, com ho han fet en altres ocasions. Enric Martínez.

Enric Martínez

Normalment la resposta a Sant Cugat és bona. La gent, a través dels mitjans de comunicació, està molt sensibilitzada sobre la catàstrofe que s'ha viscut.


Creu Roja, a nivell internacional, ja ha enviat a la zona afectada prop de 5 milions d'euros, a banda de més de 250 especialistes en emergències per pal·liar els efectes de la catàstrofe. A més, s'han obert comptes corrents per fer aportacions econòmiques a diverses entitats bancàries. Tots aquells que vulguin col·laborar amb aquesta campanya, poden informar-se i realitzar les seves donacions a través del telèfon 902.22.22.92.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.