La santcugatenca Eurofragance dona gel desinfectant a comerços de Sant Cugat

L'Ajuntament ha distribuït el material a comerços i negocis locals que han començat a obrir


Temes relacionats

L'AV de Volpelleres dona 600 euros a Creu Roja per ajudar famílies santcugatenques afectades per la crisi del coronavirus ( 7/mai/20)

Fase 0: el comerç de Sant Cugat comença a revifar ( 4/mai/20)


  • Comparteix:

El teixit comercial rep gel desinfectant / Foto: Ajuntament

El teixit comercial rep gel desinfectant / Foto: Ajuntament

L'empresa santcugatenca Eurofragance s'implica en la lluita contra la Covid-19. Davant l'obertura, en la fase 0, d'alguns comerços i negocis de Sant Cugat la companyia ha decidit donar un total de 1.000 pots de gel desinfectant de mig litre perquè els treballadors puguin continuar desenvolupant la seva feina i protegir-se d'un possible contagi per coronavirus. Els agents de civisme de l'Ajuntament han repartit, durant aquesta setmana, el material entregat entre el teixit comercial local.

L'Ajuntament manté la crida a la ciutadania per donar material sanitari. Gràcies a donacions voluntàries d'empreses i ciutadania, el consistori pot destinar més material de protecció als col·lectius que en tenen més necessitat. Les persones que tinguin material per fer mascaretes o que s'ofereixin per cosir-les i esterilitzar-les poden contactar amb l'Ajuntament a voluntariat@santcugat.cat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.