Fridays for Future vol fer ressonar a Sant Cugat la cançó 'Putus cotxes, man'

El col·lectiu fa una crida a la ciutadania perquè reprodueixi amb un altaveu des del seu balcó aquesta versió de 'Milionària'


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: Fridays for future Sant Cugat

Cartell de la iniciativa / Foto: Fridays for future Sant Cugat

Fridays for future continua, com cada divendres, amb les seves reivindicacions. El col·lectiu farà ressonar pels balcons de Sant Cugat la cançó 'Putus cotxes, man', una versió parodiada del 'Milionària' de Rosalia feta per la jove barcelonina Birch. Totes aquelles persones que vulguin sumar-se a la reivindicació per una mobilitat més sostenible, hauran de reproduir a un quart de nou del vespre amb un altaveu aquesta cançó.



Més tard, Fridays for future també fa una crida per a la manifestació de llums i ombres, que a partir d'aquest divendres es farà a dos quarts de deu de la nit perquè hi hagui prou foscor. L'entitat també demana que totes les persones que hi participin facin arribar les imatges, en fotografia o vídeo, per difondre-les a través de les xarxes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.