Renfe incrementa el servei a Rodalies de Barcelona a partir de dilluns

L'oferta els dies laborables a hora punta serà del 90% i del 87% durant la resta de la jornada


  • Comparteix:

Imatge de l'estació santcugatenca / Foto: Ajuntament

Imatge de l'estació santcugatenca / Foto: Ajuntament

Renfe incrementarà el servei a Rodalies de Barcelona a partir del proper dilluns. L'oferta serà en hora punta els dies laborables del 90% i del 87% durant la resta de la jornada. Tant en cap de setmana com a la resta de línies de Rodalies de Catalunya, es manté el servei actual. La mesura, que s'ha pres de manera coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats, afecta la línia R8, que dona servei a Sant Cugat. Durant aquesta última setmana, els serveis de Rodalies han registrat un descens diari de demanda del 86%. D'aquesta manera es manté el nivell d'ocupació màxim del 50% per mantenir les distàncies entre els viatgers.

Per altra banda, Renfe començarà els pròxims dies una campanya informativa adreçada als viatgers per informar-los de les recomanacions en aquest nou escenari. La campanya, amb el lema 'Estar cada cop més a prop depèn també de tu', es difondrà a través de mitjans de comunicació i de suports a estacions i trens. L'objectiu és donar a conèixer les recomanacions de les autoritats sanitàries per viatjar en transport públic.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.