L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran ha programat 18 activitats per aquest trimestre


  • Comparteix:

La Constitució europea, el síndic de greuges a Catalunya o l'evolució de la premsa escrita en els darrers 45 anys són algunes dels temes que es tractaran durant aquest trimestre a les conferències de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat. En total, hi ha previstes 18 propostes entre xerrades, seminaris i vistes d'extensió cultural.

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran comença el 2005 amb un bon nombre d'activitats i conferències sobre temes molt diversos. En total, s'han programat 18 actes que es distribuiran entre les conferències a l'Arxiu Nacional de Catalunya, les conferències conjuntes a la Unió, els seminaris d'extensió o les visites d'extensió cultural, entre d'altres.

Entre les conferències a l'ANC, destaquen una xerrada sobre la ONU, una sobre educació física més enllà dels 60 o una sobre l'evolució de la premsa escrita dels 60 a l'actualitat. Pel que fa a les conferències conjuntes que es fan al teatre de la Unió, se'n faran 3, una sobre la Índia a càrrec de l'historiador J.B Culla, una altra sobre la UAB i una tercera a càrrec de l'eix fiscal en cap anticorrupció, Carlos Jiménez Villarejo. Així ho ha explicat el president de l'Aula, Antoni Monerris.

Antoni Monerris

És una persona importantíssima i crec que portar una figura com aquesta per parlar de política i corrupció és un tema que atreurà molt.


Com cada trimestre, no hi faltarà una taula rodona, en aquesta ocasió sobre el síndic de greuges a Catalunya, o un seminari d'extensió sobre història de la pintura. Tampoc no hi faltaran els temes d'estricta actualitat, amb una conferència sobre la Constitució Europea que anirà a càrrec del catedràtic d'Organització Econòmica de la UB, Francesc Granell. Escoltem Antoni Monerris.

Antoni Monerris

Nosaltres volíem una persona que conegui molt bé el tema i ens parli d'aquesta constitució de forma neutral.


Per últim, un parell de visites al Caixa Fòrum i una altra a un gimnàs del municipi completaran les propostes de l'Aula d'Extensió Universitària fins al mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.