FGC reprèn les obres aturades pel coronavirus

L'adequació per a l'augment de freqüència de la línia del Vallès és una de les obres més destacades de les que es posaran de nou en marxa


Temes relacionats

El transport públic s'adapta a la reducció de la demanda pel confinament ( 3/abr/20)

Obres a l'estació de FGC de Plaça Catalunya per afrontar el futur increment de freqüències de pas (16/gen/20)

FGC preveu que el 2021 la freqüència a Sant Cugat arribi a un tren cada dos minuts i mig ( 6/jun/19)


  • Comparteix:

Imatge aèria d'unes obres a una de les línies de Ferrocarrils / Foto: FGC

Imatge aèria d'unes obres a una de les línies de Ferrocarrils / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha engegat de nou aquest dilluns les obres que havien quedat aturades per la crisi del coronavirus. Entre els treballs, destaca la senyalització i adequació de la línia Barcelona-Vallès, que dona servei a Sant Cugat, relacionada amb el nou itinerari i l'increment de freqüències previst per a l'any que ve. També es reprendran les obres de l'estació de plaça Catalunya, així com les dels aparcaments de Sabadell Plaça Espanya i Terrassa Nacions Unides, tot plegant amb la garantia de compliment de les mesures de seguretat i salut pública.

A més, es posaran de nou en marxa també la reforma del centre operatiu de Martorell, la reposició d'actius i rehabilitació de túnels a les tres línies, en particular la cobertura urbana de la línia Llobregat-Anoia, l'estesa de catenària rígida a la mateixa línia, i el reforç de talussos i vessants. Durant aquest període la companyia ha atès les actuacions bàsiques per mantenir el servei 'amb seguretat i qualitat', així com les d'emergència, com l'arranjament dels desperfectes del temporal Gloria, del Dana o dels aiguats d'aquest abril.

En un comunicat, FGC indica que des de l'inici de l'estat d'alarma ha impulsat 138 expedients de licitació i contractació per contribuir a la recuperació econòmica i ha 'activat les mesures necessàries' per garantir el compliment dels pagaments a proveïdors, especialment a les petites i mitjanes empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.